Aquesta setmana els centres educatius de Roquetes celebren la Setmana Europea de la Mobilitat.

El tema escollit per la Comissió Europea el 2023 és ‘Eficiència energètica’ i el lema és ‘Combina i mou-te!’ que ens anima a moure’ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en el benefici per la nostra salut i per al medi ambient.

Aquest dilluns 18 de setembre, els alumnes de l’escola de la Raval de Cristo han anat al centre desplaçant-se a peu i en patinet.

El caporal de la policia local de Roquetes i professor d’educació viària, Alfonso Domingo, ha realitzat una sèrie de xerrades als alumnes de l’escola de la Ravaleta on els ha explicat quina és la manera correcta per desplaçar-se per la ciutat, a peu, en patinet i bicicleta, i també la importància de l’ús de les cadiretes i el cinturó de seguretat.

La directora de l’Escola Raval de Cristo, Magda Bel, ha destacat la il·lusió amb què els alumnes duen a terme les diferents activitats programades al mateix temps que també aprenen de manera divertida les normes viàries.

Aquest és el 6è any que a Roquetes se celebra la Setmana de la Mobilitat a les escoles de la Raval de Cristo, Mestre Marcel·lí Domingo i Institut Roquetes.