L’escola Raval de Cristo també ha celebrat la setmana de la Mobilitat, aquest any amb el lema “Entrena’t per la teva seguretat”, amb la col·laboració de la Policia Local de Roquetes.

El Caporal de la Policia Local de Roquetes, Alfonso Domingo, ha impartit xerrades i organitzat un circuit viari amb senyalitzacions de trànsit, per explicar als alumnes com han de circular per la via pública en bicicleta, patinet i a peu, unes maneres de desplaçar-se que són més sostenibles.

La regidora de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Sonia Andrade, ha fet un balanç molt positiu de les diferents activitats de la setmana de la mobilitat que s’han portat a terme als centres educatius de Roquetes, i que finalitzen a l’escola Raval de Cristo.

Magda Bel, directora de l’escola Raval de Cristo, ha destacat que els alumnes, a banda de passar-s’ho bé, al mateix temps han après d’una manera més lúdica formes més sostenibles de desplaçar-se.

A més dels alumnes de l’escola Raval de Cristo, a la celebració de la setmana de la mobilitat també hi ha participat els alumnes de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo i de l’Institut Roquetes.