Roquetes dedicarà, per tercer any consecutiu, un cap de setmana a la diversió i aprenentatge dels més petits. L’Hort de Cruells serà l’escenari els pròxims dies 25 i 26 de maig d’un programa carregat d’activitats, dirigit tant als infants com a les seves famílies. L’esdeveniment, organitzat per l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament, tindrà entrada gratuïta, i se celebrarà coincidint amb la commemoració del Dia Internacional del Joc.

L’actuació ‘Vols jugar?’ del grup ‘La dona del sac’ obrirà el cartell el dissabte 25 a partir de les

12.00 hores, amb un espectacle participatiu on música i joc s’uniran per fer xalar nens, nenes i acompanyants. Aquella mateixa tarda, des de les 17.00 hores fins les 20.00 hores, agafarà el relleu ‘La Tribu Juganera’, amb estructures interactives de gran format, com una teranyina o el joc al quadrat, per afavorir el coneixement a través del respecte, la tolerància i lliure d’estereotips.

Al seu torn, l’endemà diumenge dia 26, des de les 10.30 hores fins les 14.00 hores, els xiquets i xiquetes podran continuar gaudint amb ‘La volta al món amb 40 jocs’, una proposta educativa conformada per un ampli conjunt de jocs de fusta, pensats perquè l’infant pugui desenvolupar diferents habilitats i competències.

Temps de qualitat per als més menuts

La regidora d’Igualtat, Joventut i Servei a les Persones de l’Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, ha apuntat que les jornades permetran “fomentar el joc en família i regalar temps de qualitat” als més menuts. Així mateix, ha posat en valor el fet que les activitats programades tinguin lloc a l’aire lliure, repetint l’experiència de les edicions anteriors, ja que l’espai públic és “afavoridor per al desenvolupament saludable” dels infants, tot convidant les famílies roqueteres i dels municipis veïns a participar en un intens cap de setmana d’animació i entreteniment.