Aquesta setmana s’estan ultimant els treballs de construcció de la zona d’esbarjo caní a la Vall del Marqués. L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que aquesta serà la primera zona de grans dimensions, 600 metres quadrats, perquè les mascotes puguin gaudir del seu esbarjo i fer exercici.

Aquesta zona d’esbarjo canina complementarà els sis pipí cans que ja hi ha actualment a Roquetes i Raval de Cristo, i que pròximament, al de l’Hort de Cruells es farà una actuació per tal d’ampliar-lo.

Tenir gossos com a mascotes cada cop sembla que és més habitual a Roquetes, de fet el passat cap de setmana va haver-hi molta afluència de públic en la celebració a Roquetes del Campionat de Catalunya d’Agility, on van participar més de 140 gossos per competir a la prova organitzada amb molt d’èxit per l’entitat roquetenca Ebre Agility.

Ivan Garcia, ha recordat la conveniència d’inscriure els animals al cens de l’Ajuntament així com la col·locació del xip d’identificació.

Finalment, recordar que si alguna persona es troba amb algun animal extraviat o abandonat, ho faci saber a la policia local de Roquetes.