En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el pròxim 8 de març, l’Ajuntament de Roquetes ha preparat diferents activitats que estaran condicionades per la situació de pandèmia actual.

La regidora de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l’Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, ha explicat que aquest any “s’ha demanat ajuda i col·laboració a les entitats de la població per gravar el vídeo ‘Roquetes en veu de dona’, on les dones de cadascuna de les entitats posaran veu a frases de dones rellevants, i el mateix dilluns 8 de març es publicarà a les xarxes socials”.

A l’escola Mestre Marcel·lí Domingo i de la Raval de Cristo es faran tallers sobre coeducació per reforçar valors com el respecte i la tolerància entre els alumnes. Els tallers per al cicle superior l’impartiran tècniques del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i del SIS (Servei d’Intervenció Socioeducativa) del Consell Comarcal de Baix Ebre, i al cicle mitjà els impartirà la Companyia Sinergia. A l’Institut Roquetes es representarà l’obra de teatre “Femin(ismes)” a càrrec de Clàudia Amela i Aida Mayor de la Companyia Sinergia.

A la biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà es faran conta contes relacionats amb la igualtat de gènere i finalment al ple ordinari d’aquest mes de l’Ajuntament de Roquetes es llegirà el manifest del Dia Internacional de les Dones.

Foto: Regidora de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l’Ajuntament de Roquetes.