Entrevistem a l’ultrafondista Albert Giné, escollit esportista de l’any 2021 a la 2a edició dels premis esportius Ciutat de Roquetes.

El divendres 11 de març el casal “La Ravaleta” va acollir la 2a edició dels Premis Esportius Ciutat de Roquetes.

L’acte, on hi va haver una gran representació d’esportistes locals, tenia per objectiu reconèixer el treball i sacrifici tant dels mateixos esportistes com també dels seus respectius clubs esportius.

A l’esdeveniment es va premiar als esportistes que han aconseguit destacar a escala nacional i internacional i als clubs esportius del municipi que han hagut de patir les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19.

Els premis més emotius van ser dos els reconeixements a títols pòstums que es van fer, un al ciclista Manolo Jiménez que tot i lluitar contra una llarga malaltia, no va deixar de practicar el ciclisme fins que el passat 11 d’agost ens va deixar, i el segon reconeixement a títol pòstum va ser a Lluís Horta, membre del club Trail Roquetes.

Pel que fa als esportistes destacats que van rebre un trofeu per les seves fites nacionals i internacionals en el darrer any van ser, el membre del club d’escacs Peó Vuit, Gerad Añó, per proclamar-se campió Sub 14 de partides ràpides 2021, l’equip Sènior masculí del Club Voleibol Roquetes per l’assoliment de l’ascens a la Superlliga 2, i a l’ultrafondista Albert Giné del club Trail Roquetes, el qui finalment va ser escollit com a l’esportista de l’any 2021 Ciutat de Roquetes, per haver recorregut des de Finisterre fins a Roquetes un total de 1.600 Kms per recaptar fons i aliments per al projecte Emma i per al Banc d’Aliments.

Foto: Ajuntament de Roquetes – Albert Giné amb el premi com a millor esportista Ciutat de Roquetes 2021 acompanyat de l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia.