Notícia destacada:

ACN – El departament de Salut ampliarà el CAP Roquetes i el CAP l’Ametlla de Mar.
El Departament de Salut ha anunciat que ampliarà les instal·lacions de vint-i-dos Centres d’Atenció Primària (CAP) arreu de Catalunya. Segons informa el Departament de Salut, les actuacions, que inclou la construcció tant de mòduls assistencials provisionals com definitius, s’han de fer entre aquest any i el que ve i estan pressupostades en 42 milions d’euros. En l’àmbit de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’ampliarà el CAP l’Ametlla de Mar i el CAP Roquetes, ambdós al Baix Ebre.

L’ampliació del CAP Roquetes tindrà una superfície de 1.068 metres quadrats, on es traslladarà el servei de rehabilitació ambulatòria del CAP Baix Ebre i part de la rehabilitació ambulatòria de baixa i mitja complexitat de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. L’ampliació del CAP Roquetes té un pressupost de gairebé 3 milions d’euros.
El Govern indica que aquestes inversions tenen l’objectiu d’aportar major qualitat i confort tant per als professionals com per als usuaris. Les millores ampliaran els espais d’actuació assistencial i permetran, d’una banda, incorporar nous perfils professionals (dietistes-nutricionistes, higienistes, fisioterapeutes, odontòlegs, treballadors socials i referents de benestar emocional), i de l’altra, augmentar la plantilla d’infermeria, d’auxiliars i d’administratius.

Foto: Projecte de l’ampliació del CAP Roquetes.