Els últims deu dies s’han detectat a l’escola Marcel·lí Domingo de Roquetes, 28 casos positius de covid, 23 alumnes, 3 mestres i 2 monitors del menjador escolar. Això ha suposat el confinament de 417 persones, fins a 18 grups del centre.

Ahir dimecres el Departament de Salut va fer un cribratge a tots els alumnes dels grups no confinats i aquest dijous han seguit les proves PCR als alumnes usuaris del menjador escolar que estan confinats. La recollida de mostres s’ha fet al CAP del Temple.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha explicat que des del primer moment en què es van detectar aquests casos, tant l’Ajuntament com la direcció de l’escola, es van posar en contacte amb el Departament d’Educació per tal d’actuar ràpidament. Ollé ha volgut destacar que ni l’escola ni l’Ajuntament tenen competència per tancar el menjador escolar, que va continuar obert a l’espera de l’actuació dels Departaments d’Educació i Salut.

Ollé també ha explicat que el passat divendres l’alcalde de Roquetes es va reunir amb el conseller de Salut per explicar-li la situació del centre i demanar-li una actuació ràpida per fer el cribratge als alumnes, professors i monitors del menjador perquè la situació, segons Ollé, estava descontrolada en aquell moment.

Des de la direcció de l’escola s’ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat als pares assegurant que s’està fent tot el possible perquè l’escola sigui segura per als alumnes.

El pròxim dilluns la majoria d’alumnes acabaran el confinament i el dimarts s’espera reprendre les classes amb tota normalitat.