L’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes dintre de la campanya “Compra a casa, compra a Roquetes” i Compra a casa, compra a la Ravaleta” ha posat en marxa el portal web https://compraaroquetes.cat/, un directori comercial i de serveis de Roquetes amb l’objectiu de promocionar el teixit empresarial del municipi.

La guia comercial i de serveis en línia permet trobar una botiga, un negoci o serveis professionals, organitzats en àrees i activitats amb tota la informació dels serveis que ofereix cadascun d’ells.

Els diferents comerços, negocis, empreses de serveis tècnics i professionals de Roquetes poden inscriure’s al web emplenant un formulari on poden donar a conèixer de manera gratuïta tot el que ofereixen.

El portal inclou també un mapa interactiu que permet conèixer la ubicació exacta del teixit comercial i de serveis de Roquetes.

La regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso, ha remarcat que “aquest directori no és la solució definitiva sinó ús pas més per posar en valor el comerç i els serveis de proximitat i facilitar la seva difusió” i ha animat, “tant als compradors com als comerciants i autònoms a fer ús del web compraaroquetes.cat per tal de posar en valor el comerç de proximitat”.