Aquest dilluns 14 de febrer, s’han iniciat les obres de remodelació de la barana del canal de Roquetes a la zona de l’antic edifici de l’Ajuntament, al carrer canal.

L’obra està subvencionada per la Diputació de Tarragona amb 75.000 €, el 90% del cost total que és de 175.000 €.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que aquesta era una obra necessària a causa del mal estat del mur i perquè no complia la normativa de seguretat actual, i a la vegada també es millorarà les vistes del canal.

La nova barana serà metàl·lica i similar a la que ja es va col·locar al passeig Ramon Bosch.

Aquesta actuació, que es preveu estigui enllestida a finals d’abril o principis de maig, forma part del projecte global de la urbanització i remodelació de la vora del canal, que consta de tres fases, a la primera fase es va remodelar el Passeig Ramon Bosch, la segona fase, que és la que s’està realitzant, s’ha instal·lat la nova il·luminació del carrer Canal que es complementarà amb aquestes obres de substitució de la barana del canal.

La tercera fase, segons ha anunciat Ivan Garcia, s’iniciarà a la meitat d’aquest any, i consistirà amb la construcció d’una plaça a la zona del Passeig Ramon Bosch, amb la voluntat que sigui un lloc de retrobament i d’activitats socials.

L’objectiu és poder començar les obres d’aquesta plaça aquest mateix estiu.