Notícia destacada: Un total de 18 alumnes participen en el curs d’activitats auxiliars de comerç que el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha començat a impartir aquesta setmana a l’antic ajuntament de Roquetes. Es tracta d’un dels cursos de l’oferta formativa d’enguany del Consell Comarcal, subvencionat pel Fons Local Europeu i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El vicepresident i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre i regidor de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, acompanyat de la regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso, han inaugurat el curs aquest dilluns 22 de març.

El curs està inclòs en el programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP), que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral. “La creació d’ocupació i l’enfortiment del teixit empresarial i comercial de la comarca són un dels principals objectius del govern del Consell Comarcal del Baix Ebre i amb l’oferta formativa facilitem que l’alumnat obtingui la professionalització necessària per a accedir al mercat laboral”, ha manifestat Garcia.

Pel que fa a la durada del curs serà de 340 hores, 40 de les quals de pràctiques professionals que consistiran en la realització d’activitats auxiliars de reposició i condicionament al punt de venda i en el repartiment de proximitat, així com atenció i informació estructurada al client en el punt de venda. En acabar el curs de formació, l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat.

El curs que s’ha començat a impartir a Roquetes forma part de l’oferta formativa de Baix Ebre Innova que també inclou un curs de gestió administrativa que s’està fent al Viver d’Empreses, a Camarles i un altre curs de soldadura que començarà a l’abril. “L’oferta de cursos de Baix Ebre Innova està orientada a feines especialitzades i amb major demana per part del mercat laboral. En aquest moment de crisi que travessem és fonamental la formació per millorar l’ocupació”, ha assenyalat el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre.