Així sona una petita mostra de les sessions REMEMBER dels 4 DJ’s finalistes al concurs de Dj’s EbrememberFest que tindrà lloc el dissabte 18 de maig al festival Antena Caro FEST.

El dissabte 18 de maig viu en directe al festival Antena Caro FEST, la gran final del concurs de Dj’s EbrememberFest.

Un total de 12 DJ’s competiran en directe donant el millor de si perquè balles i gaudeixis de les millors sessions en els estils Urban, Remember i Techno. A més comptarem amb les actuacions estel·lars dels reconeguts DJ’s, Ramsès López “el faraón” i els Dj’s TGSN.

I perquè coneguis el gran nivell dels DJ’s que competiran a la gran final del concurs de Dj’s EbrememberFest, aquí tens una petita mostra de les sessions REMEMBER dels 4 DJ’s finalistes al concurs de Dj’s EbrememberFest que tindrà lloc el dissabte 18 de maig al festival Antena Caro FEST.

Dj Danichica
DJ Ruben
Dj Joan Salas
DJ Prietini

No hi faltes, reserva’t aquesta data, dissabte 18 de maig a partir de les 6 de la tarda a la zona esportiva de Roquetes.

El festival està adreçat a tots els públics. Les entrades ja es poden comprar de forma anticipada a https://ebreticket.cat/esdeveniments/antena-caro-fest-2024/