Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Sonia Andrade Ruiz, regidora d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees de Turisme, Esports i Gestió Ambiental, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig.

D’entre totes les actuacions executades, Andrade, ha destacat de l’àrea de Gestió Ambiental les campanyes de sensibilització d’estalvi d’aigua, dels propietaris de mascotes, d’utilització de les tovalloletes humides, la creació de més zones verdes dins la població o la instal·lació de plaques solars als edificis municipals.

Pel que fa a l’àrea de Turisme, la creació del nou plànol turístic, “Lo Port de Roquetes”, el pàrquing d’autocaravanes o la promoció i suport a les cases rurals, entre altres.

En l’àmbit esportiu ha ressaltat la implicació de les entitats esportives del municipi que fan que cada dia hi hagi més infants que facin esport.

Finalment, ha manifestat la intenció de desmitificar la idea que Roquetes és una ciutat dormitori i convertir-la en una ciutat desperta.