Seleccionar página

Mes: agost de 2024

El 30+1 Tradicionàrius abandera la cultura popular a Roquetes

Més de 1.500 persones omplen a vessar l’Hort de Cruells, en el festival de música tradicional de referència ebrenc amb actuacions d’un alt valor i nivell.
Més de tres dècades de vida i no deixa de sorprendre. L’èxit d’assistència i artístic del festival de música tradicional de referència de l’estiu ebrenc ha estat rotund, amb públic vingut d’arreu –fins i tot internacional– atret per l’atractiu cartell del certamen.

El cant i el ball han estat els protagonistes d’una edició amb actuacions d’un alt valor, contingut i nivell, que han contagiat d’alegria i despertat l’emoció del públic present a través del relat musical.

Llegeix-ne més

Nando Recio: “Els millors anys de la meva carrera han estat amb el Roquetenc”

Entrevista a Nando Recio, nou tècnic assistent del Kitchee Sports Club, després de penjar les botes als 41 anys d’edat. Considerat com un dels millors futbolistes de la història de Roquetes, ha fet carrera a Hong Kong, on ha guanyat 16 títols i fins i tot ha estat internacional absolut.

Durant la conversa, repassa la seva extensa trajectòria, així com l’adaptació a l’estranger i la consolidació a la primera divisió. A més, s’emociona recordant el seu debut amb el Club Deportiu Roquetenc, i llença un clar missatge en clau formativa adreçat a tots els joves futbolistes de les Terres de l’Ebre.

Llegeix-ne més

Isak Martí: “El volei roquetenc té el sostre que es proposi”

Entrevista a Isak Martí, el primer roquetenc de la història que debutarà a la Superlliga 1, la màxima categoria del voleibol estatal, després de fitxar pel Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, de cara a la nova temporada 2024-2025.

Durant la conversa, repassa la seva trajectòria i les metes que vol assolir a l’elit, a més d’analitzar el creixement que ha viscut durant els darrers anys el Club Voleibol Roquetes, entitat on va formar-se i ha aconseguit dos ascensos amb el Sènior masculí, fins a consolidar-se a la Superlliga 2.

Llegeix-ne més

L’Ebrefolk Roquetes incorpora el cant de caramelles i consolida el rap en el seu cartell

La novena edició del festival de música popular i improvisada arriba a l’Hort de Cruells i altres espais de la ciutat, aquest cap de setmana del 9, 10 i 11 d’agost.
Un any més, l’Ebrefolk Roquetes enriqueix el seu cartell. La novena edició del festival de música popular i tradicional incorporarà com a novetat el cant de caramelles, la mostra més antiga del cançoner tradicional religiós a les Pitiüses, i única arreu del Mediterrani.

Llegeix-ne més

Festes Majors de la Raval de Cristo 2024 – Pregó d’Anna Sastre, presidenta de l’AV de La Ravaleta

Aquest dissabte 3 d’agost, la Raval de Cristo ha celebrat un dels actes centrals de les seves Festes Majors, el pregó de Festes, que ha anat a càrrec d’Anna Sastre, presidenta de l’Associació de Veïns de la Raval de Cristo.

En el seu parlament, Anna Sastre, ha mostrat el seu “orgull enorme” per haver estat escollida com a pregonera, en un sentit discurs on ha repassat la seva trajectòria com a membre de diverses entitats locals, i ha posat en valor la labor desinteressada que s’hi fa en aquestes. Alhora, ha afirmat tenir “una connexió especial amb La Ravaleta i les seves Festes”, fent al·lusió a una anècdota personal. “Vaig nàixer gairebé al mig del ball, un 1 d’agost, en plena festa. Soc filla d’aquí, i m’agradaria que la meva futura descendència pugui tenir la mateixa connexió que jo he tingut, tinc i sempre tindré pel meu poble”, ha desitjat amb emoció.

Llegeix-ne més
  • 1
  • 2

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

GALERIA DE FOTOS ANTENA CARO FEST

Antena Caro FEST

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

Descarrega’t el RECULL

Notícies i valoracions de les eleccions municipals 2023